The Wolf of Wall Street Online Subtitrat Lupul de pe Wall Street

Filme 2013 Filme Comedie Online Filme Drama

The Wolf of Wall Street online subtitrat adaptarea lui Martin Scorsese din memoriile lui Jordan Belfort , legendarul regizor a făcut lui cel mai jucăuș in The Wolf of Wall Street film online subtitrat . Leonardo DiCaprio joaca Iordania , un broker ambitios din The Wolf of Wall Street film online gratis cu subtitrare romana  care învață foarte bine la coca său mentor – sforăit ( Matthew McConaughey ) , truc de afaceri este de a face bani din comisioane – clientul nu conteaza .

Jordan ajunge pe stoc sau penny Hawking , și în curând își dă seama că – ca rata de comision este mult mai mare pe ele – puteți acumula rapid o avere personală de a convinge milionari să investească în aceste societăți , probabil, inutile . Stabilit planul său în mișcare , Iordania pune împreună o echipă de prost dacă promotorii corecte – inclusiv lui eventual al doilea – in – comandă Donnie ( un skeevy Jonah Hill ) – îi învață lui tenace , nu – ia – nu – pentru – un răspuns răpăit verbal , și în cele din urmă devine atât de mult succes încât revista Forbes a scris un articol despre el că dă titlul filmului .

Desigur in filmul online Lupul de pe Wall Street subtitrat romana  , toate aceste bogății obscene vine la un preț . Jordan , care începe ca un tip clasic bun care vrea să facă chiar de către soția sa , picături sale rapid pentru un model care sa căsătorit mai târziu . El dezvoltă un apetit aparent insațiabil pentru droguri , prostituate , și afișează extravagante de consumul ostentativ . Dacă nu implozie din desfrâul , în primul rând , el ar fi putut tras în jos de către un agent FBI Patrick Denham ( Kyle Chandler ) , o săgeată drept care a făcut misiunea sa de a descoperi ilegalitatea în inima imperiului financiar al Iordaniei .

Scorsese menține un sentiment aproape neobosit de impuls pentru timpul de funcționare de film de doar sub trei ore, ceea ce este cu atât mai impresionantă pentru că scenariul de Terence Winter este foarte talky : Filmul are un număr de monologuri și o mână de confruntări verbale epic – nimeni mai bine decât atunci când Jordan și Denham au prima lor întâlnire față în față . Din fericire , cuvintele sunt imagini la fel de seducatoare si Scorsese vă permite să simțiți noutățile că experiențele lui Jordan ca el mănâncă mai mult și mai multe substanțe și aruncă în jurul creșterea sume de bani .

Cu creștere și se încadrează poveste a unui om care scapă de sub control cu privire la droguri , bogăția și puterea , este tentant să ne gândim de Wolf ca o revizuire a Goodfellas . Cu toate acestea , există o diferență fundamentală în sentimentele de Scorsese pe cele două personaje principale, care explică de ce acestea sunt foarte diferite de filme . Ridicol ca Henry și cohortele lui au primit , nu a existat o doza de mortalitate a le că regizorul ar fi temut . Acțiunile lor au fost glumă prea sumbre – cum ar fi caracterul lui Joe Pesci celebra întrebat , ce a fost atât de amuzant despre ele ?

Cu toate acestea , Jordan Belfort este un fel de rechin corporativ slick că Marty a petrecut zeci de ani încercarea de a stoarce bani , în scopul de a face film , și folosește această ocazie pentru a descărca tot disprețul față de acești maeștri moderne ale universului . Pentru prima dată , el se simte ca și cum ar avea dispreț reală pentru caracterul său principal , și acest lucru îl eliberează de a umili Iordania într-un mod infinit de divertisment . Religia a fost întotdeauna în centrul preocupărilor și iconografia lui Scorsese , și Wolf va primi de a elibera unele mânia Vechiului Testament de un păcătos care merită toată Atotputernic poate evoca .

Nici o secvență care face mai clar atunci când Iordania , după ce a luat prea multe sedative puternice , are un colaps fizic și de a conduce acasă în timp ce suferă de convulsii . DiCaprio , așa cum o face de-a lungul filmului , ea se aruncă în această scenă cu angajamentul de un desen animat tăcut – eră . Este greu să se gândească la un alt om de conducere O listă – atât de dispus să fie ridicol , și de a lucra cu cineva care aveți încredere la fel de mult ca Scorsese îl inspiră doar pentru a împinge și mai mult . Aceasta este o secvență scandalos de amuzant , câteva combinații care actorul / regizorul ar avea talentul de a face acest lucru bine .

Dar nu te lăsa păcălit de gândire în care Wolf, Lupul de pe Wall Street film online subtitrat este doar prost gust modern. Filmul The Wolf of Wall Street online subtitrat nu se teme să vorbească pentru perioade lungi de timp , și totuși aproape niciodată nu se simte improvizate , scenele sunt mai bine structurate scenariu de Jordan la potentialii clienti . Acest fapt vine prin într-o scenă târziu în mândria imagine atunci când Iordania se confruntă angajații săi frenetice și spune-le ca sunt demisia în calitate de șef al companiei . Pinii de pe scena , deși , așa cum el este încă de lucru un alt cap de abur și îți dai seama că este atât de departe plecat de la persoana care a fost la începutul filmului care cumpără acum propria sa linie de rahat .

Acesta este momentul în care el expune punctul de film – America a fost atât de beat pe propriile excese și conduce de succes care și-a pierdut absolut drum . Lupul de pe Wall Street online gratis este un act de acuzare hilar , supărat și usturătoare de lăcomie . Este atât de distractiv ar putea să nu observi cât de reduceri profunde .

Urmareste mai jos tot filmul The Wolf of Wall Street online subtitrat gratis pe blogul nostru de filme online gratis ce face parte din categoria de filme drama si comedie 2013 . Aici la noi pe site este PREMIERA FILMULUI !

Lupul de pe Wall Street Online The Wolf of Wall Street Online Subtitrat The Wolf of Wall Street Subtitrare Romana

« Kanal D Online TV
Pretty Little Liars Sezonul 4 Episodul 15 Love ShAck, Baby »
Toate drepturile rezervate.Vezi doar aici Seriale Online, seriale indiene, seriale turcesti Kanal D, toate subtitrate in limba romana.Aici te astepta multe Seriale Online ,Filme Online 2016 si Emisiuni Tv Romanesti.