The Vampire Diaries Sezonul 5 Episodul 6 Online Subtitrat

The Vampire Diaries Sezonul 5

Urmareste in The Vampire Diaries Sezonul 5 Episodul 6 Online Subtitrat cu Subtitrare gratis in Romana, unde Sila anunta cu bucurie noua lui scopul de a Damon și Elena, dar sunt sceptici atunci când a promis să realizeze o sarcină importantă în schimbul ajutorului lor. Tessa spune cu încredere Stefan despre ce are de făcut, apoi își dă seama că Silas a reușit să-i păcălească. Un Katherine disperat descoperă o consecință nou și neașteptat de a deveni din nou om, și își dă seama că are nevoie de un nou loc unde să stea. În schimb pentru un loc in camera de camin, ea oferă pentru a arăta Caroline cum de a primi răspunsuri de la Dr. Maxfield. Bonnie este atins de puterea si determinarea de a sta cu ei lui Jeremy. În cele din urmă, Damon este uimit atunci când a da seama secretul planul lui Tessa.

Vezi online povestea captivanta din serialul the vampire diaries sezonul 5 episodul 6 online subtitrat gratis pe blogul nostru de seriale online HD.

iframe frameborder="0" height="380" src="http://vk.com/video_ext.php?oid=207828921&id=166785634&hash=9249367987d88c8f&sd" width="600">

« The Vampire Diaries Sezonul 5 Episodul 5 Monster’s Ball
Feriha Episodul 5 »
Toate drepturile rezervate.Vezi doar aici Seriale Online, seriale indiene, seriale turcesti Kanal D, toate subtitrate in limba romana.Aici te astepta multe Seriale Online ,Filme Online 2016 si Emisiuni Tv Romanesti.