Mostenirea Episodul 18

Mostenirea

Mostenirea Episodul 18 . Dupa ce State isi regaseste fiul dupa atata timp, il aduce in satra unde Stiven si Minodora fac botezul ficei lor. In mostenirea episodul 18 online acasa tv online afli cum cei doi devin din ce in ce mai gelosi pe noul fiu regasit si incearca din rasputeri sa il inlature din familie.

Fiul lui Don Tito este dat afara din Sicilia si se gandeste ca cele mai bune afaceri le-ar face in romania cu State, ca sa se intoarca din nou in “familie”. Gabriel, fiul regasit, il ajuta pe State sa scape de Fabrizio si incearca sa intre pe sub pielea sotiei si nepoatei lui, incat sa le seduca si sa le abandoneze.

Povestea este mai captivanta atunci cand o cunoste in realitate pe nepoata mafiotului italian, ajungand sa se indragosteasca de ea.

Urmareste si tu serialul difuzat pe acasa tv mostenirea episodul 18 online, mostenirea ep 18 online integral, mostenirea episod 18 youtube trilulilu video online difuzat gratis la televizor !

« Suleyman Magnificul Episodul 75 Sezonul 3
Revenge Sezonul 3 Episodul 3 Online Confession »
Toate drepturile rezervate.Vezi doar aici Seriale Online, seriale indiene, seriale turcesti Kanal D, toate subtitrate in limba romana.Aici te astepta multe Seriale Online ,Filme Online 2016 si Emisiuni Tv Romanesti.