In serialul feriha episodul 70 online, serial turcesc difuzat pe kanal d feriha episodul 70 online subtitrat cu subtitrare romana ce spune povestea unei fete ce locuieste in Etifer, Istambul. Ea in serialul feriha toate episoadele este o fata saraca, in schimb atunci cand ajunge la o facultate cunoaste un baiat bogat si se da drept fata bogata desi familia ei nu era deloc instarita.

In feriha ep 70 video integral tradus romana tatal ei ajunge la facultate imbracat saracacios si atrage suspiciuni asupra averii sale, ce intorsatura are viata ei de acum incolo puteti vedea doar urmarind feriha episoade online subtitrate gratis in romana.

Mai jos urmaresti serialul turcesc feriha episodul 70 online gratis ce este tradus in romana ( subtitrat ) si urmarind pe unu din urmatoarele servere youtube, trilulilu feriha, vk feriha episodul 70 online subtitrat .


Partea 2Partea 3Partea 4Partea 5Partea 6Partea 7

Categorie:

Feriha

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

2 Comments

  • gabi 1 an ago

    as vrea sa traduceti si sezonul 3 de la ep 70 in sus este un serial super

  • mihaela terzi 1 an ago

    Este un serial bun si as vrea sa vad episoadele urmatoare de la 70 in sus si sa stiu daca sezonul 3 (Emirin yolu) este numerotat in continuare sau are alta numerotare. De asemenea as vrea sa vad emirin yolu in engleza sau romana.