Dracula The Dark Prince Online Subtitrat 2013

Filme 2013 Filme Drama

Dracula The Dark Prince Online Subtitrat 1453 – română Printul Dracula , un cavaler al Ordinului Secret of the Dragon și un descendent direct al lui Abel el însuși , lasă pe soția lui să domnească în locul lui în timp ce el a înfrânge turcii otomani din patria lui . În timp ce Dracula este pe câmpul de luptă , intriga lui consilieri pentru a răsturna scaunul de domnie prin uciderea oamenilor săi fideli , precum și mireasa lui . La descoperirea a corpului său adevărat dragostea lui , Dracula ucide pe uzurpatori și renunță la Dumnezeu . Dracula se transformă un băiat credincios care a murit în timp ce lupta împotriva loviturii de stat într-un cavaler demonic numit Wrath . Renfield său consilier devine , de asemenea, slujitorul lui Dracula . Potrivit legendei , Dracula a fost apoi blestemat cu nemurire pentru Dumnezeu sfideaza .

Un secol mai târziu – Slayers Femeie Alina si Esme însoți o caravana care transportă Lightbringer arma legendara a lui Leonardo Van Helsing . Alina si Esme sunt nevoiți să meargă pe cont propriu atunci când mânia și soldații săi atace caravana în timp ce caută pentru Lightbringer , a declarat a fi arma care Cain folosit pentru a ucide pe Abel . Ea are puterea de a învinge Dracula și creaturile Sale strigoi de noapte . Mai multe oamenii capturate sunt aduse înapoi la castelul lui Dracula a fi întâmpinați de Renfield .

Alina si Esme sunt atacati de o banda de hoti condusa de Lucian . Ei furaLightbringer și să aducă cele două doamne cu ei . Lucian și Alina devin atrași unul de altul . Van Helsing ajunge la tabăra hoților . Mânia și atacul soldati . În timpul luptei ,Lightbringer activează atunci când Lucian -l atinge . Wrath răpește Alina si ucide toti oamenii lui Lucian .

Dracula este incantat de Alina atunci când vede că ea seamănă cu soția lui moartă . Van Helsing încearcă convinge Lucian să accepte moștenirea lui, ca un descendent al lui Cain . Ei învață căLightbringer activează atunci când sângele lui Lucian face contact cu personalul . Dracula devine înfuriat la stabil său a femeilor atunci când vor încerca să seducă Alina .

La o tavernă , ​​Van Helsing , Esme , și Lucian întâlni un vânător de demoni numit Andros și ei discuta despre uciderea lui Dracula . Mânia ataca partidul lor în afara tavernă . Lucian răni Wrath cu Lightbringer . Înapoi la castel , Dracula este capabil de a vindeca rana Wrath cu sângele lui vampir . Alina începe să scadă pentru Dracula și devin intim .

Van Helsing și ceilalți castelul raidul lui Dracula . Van Helsing este lovit într-un duel cu Wrath . Lucian salvare Alina . Vampir femei atac Van Helsing după Dracula îl confruntă . Esme și Andros găsi Van Helsing . Un succubus distrage Andros pretinzând a fi sora Demetria lui mort . Lucian și Alina lupta modul lor de a celorlalți . Van Helsing își dă seama că el se va transforma într-un vampir . El foloseste arbaleta pentru a dărâma tavan . Arborele de lumina zilei el și ceilalți vampiri distruge .

Mânia este ucis în timp ce Lucian și Andros scape cu Esme și Alina . Ei se întorc la sat înainte de asteptare un alt atac la cetatea lui Dracula . Lucian confruntă cu Dracula în timp ce forțele lor respective conflict . Renfield înjunghie Dracula cu Lightbringer în timp ce vampir este distras de Alina . Renfield arată că el a fost persoana care a ucis sotia lui Dracula . Lucian aruncă Esme un cuțit pe care le folosește pentru a arunca în gât Renfield lui , omorandu-l . Dracula moare în brațele lui Alina . Lucian dispare în pustie .

Urmareste filmul online Dracula The Dark Prince online subtitrat cu subtitrare in romana HD 2013 .

« MasterChef Sezonul 3 Episodul 3 Online 5 Noiembrie
The Black Dahlia Haunting Online Subtitrat HD »
Toate drepturile rezervate.Vezi doar aici Seriale Online, seriale indiene, seriale turcesti Kanal D, toate subtitrate in limba romana.Aici te astepta multe Seriale Online ,Filme Online 2016 si Emisiuni Tv Romanesti.